Ontdek Opnieuw en Co in Dordrecht, een gezellige kringoopwinkel

Gepubliceerd op 28 september 2023 om 11:57

Een dagje in Dordrecht bracht ons naar Opnieuw & Co, een gezellige kringloopwinkel die we niet konden weerstaan. Laat ons je vertellen waarom we zo enthousiast zijn.

Allereerst, de sfeer. Zodra je binnenstapt, voel je de gezelligheid. Overal om je heen zijn interessante spulletjes te ontdekken. En als je even wilt uitrusten, is er een knusse koffiehoek waar je kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee. Wat ook heel fijn is, ze hebben een toilet, waar we altijd blij mee zijn aangezien we van ver komen. 
Maar dat is nog niet alles. Opnieuw & Co heeft ook een geweldige collectie tweedehands kleding. Dus als je op zoek bent naar stijlvolle outfits zonder de bank te breken, ben je hier aan het juiste adres.
Het personeel is vriendelijk en helpt je graag.

En een leuk weetje: wist je dat je hier zelfs een elektrische bakfiets kunt huren als je geen vervoer hebt om je spulletjes te brengen? Hoe handig en leuk is dat!

Wat Opnieuw & Co ook bijzonder maakt, is dat het een non-profit kringlooporganisatie is. Ze zijn niet uit op winst, maar ze werken wel professioneel en efficiënt om sociale doelen te bereiken.

Hun missie is duidelijk: ze willen een innovatieve, klantvriendelijke, en financieel gezonde kringloopwinkel zijn. En dat doen ze door werkgelegenheid te creëren, mensen te ontwikkelen, hergebruik te stimuleren en betaalbare alternatieven te bieden. Kortom, ze dragen bij aan een betere samenleving door hergebruik te omarmen.

Opnieuw & Co heeft meerdere vestigingen, waaronder Barendrecht, Leerdam, Papendrecht, Ridderkerk, Rotterdam en Zwijndrecht. De hoofdvestiging is Opnieuw & Co Dordrecht.
Met maar liefst 2.300 vierkante meter aan gebruikte spullen is er altijd iets nieuws te ontdekken. En als je trek hebt, kun je terecht in de koffiecorner voor een lekkere versnapering of een eenvoudige lunch.
Wij vinden deze kringloopwinkel absoluut een bezoekje waard. Wellicht leuk te combineren met andere kringloopwinkels in de stad. Er zijn er meerdere, waaronder de Nieuwe Hoop.

Dus, als je in de buurt bent van Dordrecht, raden we je zeker aan om een bezoek te brengen aan Opnieuw & Co. Het is een grote, leuke kringloopwinkel en een plek vol avontuur en mogelijkheden, waar hergebruik echt werkt.

Ontdek HIER meer leuke kringloopwinkels!

Opnieuw & Co Dordrecht
Merwedestraat 52-54
3313 CS Dordrecht
Mail:  info@opnieuwenco.nl
Website: Klik HIER
Facebook: Klik HIEROpeningstijden:
Maandag   13:00 tot 17:30
Dinsdag      09:30 tot 17:30
Woensdag  09:30 tot 17:30
Donderdag 09:30 tot 17:30
Vrijdag         09:30 tot 17:30
Zaterdag     09:00 tot 17:00
Zondag*     12:00 tot 17:00 (alleen vestiging Dordrecht)

Vind je deze blog leuk? Deel hem dan gerust!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.