Kringloop Sint Michael in Groesbeek

Gepubliceerd op 26 september 2023 om 21:00

Aan de Industrieweg 19, vind je een bijzondere kringloopwinkel: Kringloop Sint Michael.
Hier gaan ze verder dan alleen het doorverkopen van spullen. Ze zetten zich actief in voor diverse goede doelen, zoals de voedselbank, Stichting SAM, en Stichting Kindervakantiewerk, en dat doen ze met hulp van hun toegewijde team van 30 vrijwilligers. Lees je met ons mee?


Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael

Als mensen goed doen, zullen engelen sneller vliegen

Het was extra bijzonder om te weten dat Kringloop Groesbeek op 29 september, de dag van Sint Michaël, is opgericht, wat de betekenis van deze plek nog specialer maakte.

Wat Kringloop Sint Michael echt uniek maakt, is niet alleen hun brede assortiment tweedehands spullen, maar ook het gezellige fruit- en groentekraampje dat je buiten aantreft. Hier kun je lokale producten ontdekken en genieten van heerlijke verse producten voor hele redelijke prijzen.

Maar dat is nog niet alles wat deze kringloop te bieden heeft. Stap binnen en je wordt meteen verrast door een overvloed aan heilige beeldjes en een uitgebreide collectie katholieke spullen. Denk aan rozenkransen, wijwaterbakje, beeldjes, noveenkaarsen, graflichten en andere geloofsproducten. Het voelt in eerste instantie misschien niet als een typische kringloopwinkel, maar dat is juist wat het zo interessant maakt.

Na wat verder rondsnuffelen ontdekten we verschillende kamers vol tweedehands schatten: servies, boeken, lampen, meubels, kleding en nog veel en veel meer. Je vindt er ook een grote collectie aan kerstspullen, voor ieder wat wils. Alles was netjes geordend, waardoor de zoektocht naar verborgen juweeltjes des te leuker werd.

Onze grootste ontdekking van de dag was een set van acht prachtige borden die je niet snel ergens anders zou vinden. We verlieten de kringloop met onze schat in handen en een gevoel van voldoening.

Als je van schatzoeken houdt en tegelijkertijd lokale goede doelen wilt steunen, is een bezoek aan Kringloop Sint Michael zeker de moeite waard. Je weet nooit welke unieke vondsten je er zult doen. Dus, waar wacht je nog op? Ga op avontuur en ontdek wat deze bijzondere kringloopwinkel te bieden heeft. Je zult er vast met een glimlach vertrekken, net als wij.

Openingstijden:

Maandag          10.00 tot 16.00

Dinsdag            10.00tot 16.00

Woensdag        Gesloten

Donderdag       10.00 tot 16.00

Vrijdag              10.00 tot 16.00

Zaterdag           10.00 tot 16.00

Adres:

Industrieweg 19 6562AP Groesbeek

E-mail: kringloopgbk@hotmail.nl                        Telefoon: +31611199935

Website :    Kringloop Groesbeek
Facebook : Kringloop Groesbeek

Ontdek HIER meer leuke kringloopwinkels!

 

Vind je deze blog leuk? Deel hem dan gerust!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.