Wie zijn wij ?

Mijn naam is Diana en mijn passie ligt bij het creëren en uitproberen van het maken van websites en het delen van mooie afbeeldingen met inspirerende  teksten. Het is mijn manier om mijn passie te uiten en anderen te inspireren en te motiveren.
Ik ben altijd geïnteresseerd in spiritualiteit , erg geduldig soms Te ;) en als persoon ben ik altijd positief ingesteld. Ik geloof ook dat een positieve mindset een krachtig hulpmiddel is om uitdagingen te overwinnen en persoonlijke groei te bevorderen.

Er is nog iets wat we samen super leuk vinden om te doen en dat is kringloopwinkels bezoeken door heel Nederland. Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden!

Ik kijk ernaar uit om onze creatieve reis samen voort te zetten!

Liefs Diana

Wie positief denkt, trekt positieve dingen aan !

 

 

Hi, ik ben Ellis en heb al van jongs af aan een passie voor schrijven en verhalen ontdekken, lezen en ervaren. Altijd ben ik op zoek naar de kleine dingen die juist zo bijzonder zijn. Kijk maar eens goed naar de dauwdruppels op bloemen in de vroege ochtend...Diamantjes op de plantjes noem ik ze. 
Ik hou van verrassingen en verwondering en wil geloven in het magische van alles, zeker in deze tijd. Ik geloof in de kracht van liefde en verbinding!
We zijn allemaal samen onderweg op dit zelfde moment, alleen dat is al bijzonder.
Met deze site hoop ik groei te kunnen delen en de verwondering die er elke dag wel ergens te vinden is.

Liefs,
Ellis

Het zijn de kleine dingen die iets groots maken.

Samen willen wij met jullie delen wat we zien en ervaren op onze weg. 
We zijn inmiddels 9 jaar samen en maken zoveel dingen mee. Soms minder leuke gebeurtenissen, zoals in ieders leven, maar ook hele mooie. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat we groeien, zowel samen als individueel. 
We wonen in het Zuiden van het land in ons lieve kleine huisje, samen met onze 3 kids en zijn beiden werkzaam in de zorg. 
We waren een tijd geleden een dagje samen op pad en kwamen per toeval bij een heel bijzonder winkeltje, waarop Diana zei : "wat een bijzonder winkeltje, zo leuk dat we altijd wel iets
bijzonders onderweg tegen komen". En DAAR was onze naam geboren ;) en bij die gedachte kwamen heel veel ideeën naar boven die ons enthousiasme alleen maar groter maakte.
Met veel plezier en passie werken wij aan deze site en we hopen dat jullie er ook van mee genieten. β™‘