Kringloopwinkel Verderest in Valkenswaard

Gepubliceerd op 30 juli 2023 om 01:20

Verderest is een kringloopwinkel in Valkenswaard waar je een overvloed aan prachtige tweedehandsartikelen kunt ontdekken. De groots opgezette kringloopwinkel is gelegen op een  industrieterrein. Verderest heeft een gevarieerd aanbod van items, waaronder babyartikelen, fietsen meubels, servies, boeken, hebbedingetjes, witgoed en kleding, en nog veel en veel meer. Er zijn klantentoiletten, en er is een gezellige koffiehoekje. Wij vinden deze kringloop zeker een bezoek waard!

Een toegankelijke oase
Verderest begrijpt het belang van toegankelijkheid en heeft hier werk van gemaakt. Deze kringloopwinkel verwelkomt iedereen met open armen, inclusief rolstoelgebruikers. Met voldoende parkeerruimte en brede gangpaden is het gemakkelijk om je weg te vinden en de schatten te ontdekken die deze 4000m² grote winkel te bieden heeft. Het personeel staat altijd klaar om te helpen.

Een missie met impact:
Verderest is meer dan alleen een winkel; het is een plek met een missie. Door hergebruik te stimuleren, draagt deze kringloopwinkel bij aan het verminderen van afvalstromen en het bevorderen van een duurzame samenleving. Maar dat is niet alles. Verderest biedt ook waardevolle arbeidsplaatsen aan mensen die ver van de arbeidsmarkt staan. Met een ideële achtergrond staat de mens en het milieu centraal bij alles wat ze doen. Door bij Verderest te winkelen, draag je direct bij aan deze doelstelling en help je anderen een kans te geven om te groeien en zich te ontwikkelen.
Verderest kringloop heeft ook een locatie in Budel.

Een wereld van mogelijkheden:
Wat maakt Verderest zo speciaal? Naast het brede assortiment van kwalitatieve tweedehands artikelen tegen betaalbare prijzen, hebben de kringloopwinkels van Verderest ook een naaiatelier, fietsenwerkplaats en houtwerkplaats. Dit betekent dat er niet alleen een schat aan vondsten te ontdekken is, maar dat je ook kunt genieten van het vakmanschap. Of je nu op zoek bent naar een uniek meubelstuk, een prachtig kledingstuk of een opgeknapte fiets, Verderest heeft het allemaal.

Stap binnen bij kringloop Verderest en ontdek een wereld van mogelijkheden, waar hergebruik en sociale impact samenkomen.
Dus neem de tijd, laat je verrassen en geniet van het avontuur dat Verderest te bieden heeft.

Voor een volledige impressie kun je de diashow van alle foto's hieronder bekijken!

Kringloopwinkel Verderest

John F. Kennedylaan 28, 5555 XD
Valkenswaard
T: 040-3039119              valkenswaard@verderest.nl   
Facebook klik hier

OPENINGSTIJDEN:

Op maandag tot en met vrijdag
van 09.30 tot 17.30 uur
Op zaterdag van 10.00 tot 17:00
Zondag: Gesloten

 

Spreekt deze blog je aan? Deel het dan gerust!

Ontdek hier meer leuke kringloopwinkels

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.