Stichting kringloop Zederik in Lexmond

Gepubliceerd op 30 juli 2023 om 00:06

Het was voor ons een raadsel waarom we deze knusse, unieke kringloopwinkel niet eerder gespot hebben maar gelukkig kwamen we hem vandaag wel tegen toen we weer op een bijzonder-onderweg uitje waren en we waren er meteen weg van: Stichting Kringloop Zederik in Lexmond.

Toen we geparkeerd hadden op de dijk stond er bovenaan de dijk meteen een geweldig gedecoreerde fiets. Dat beloofde vast iets leuks dachten we. En dat was ook zo.
Net zoals bij Kringloopwinkel Twedde Kans in Meterik is dit een kringloopwinkel waarvan je meteen voelt dat hij vanuit het hart gerund wordt. De sfeer binnen was warm en hartelijk.
Hier voelde je gewoon dat alles met liefde werd gedaan. We snuffelden heerlijk tussen de vele unieke spulletjes die te koop waren en genoten van de gezellige hoekjes.
In de winkel is er een gezellig koffieplekje waar je even tot rust kunt komen of een praatje kunt maken. Buiten staan leuke zitbanken en tafels, en ze hebben zelfs een moestuin en fruitbomen die het geheel een extra gezellige uitstraling geven.

Omdat het ontzettend regende besloten we even te wachten met naar buiten gaan.
We werden vriendelijk uitgenodigd om te schuilen voor de regen en kregen een heerlijk kopje koffie van de lieve vrijwilligers. We raakten aan de praat over de winkel zelf, hun samenwerking met andere kringloopwinkels in de regio, en hoe goed er voor de vrijwilligers gezorgd wordt. En dat is welverdiend, want je kunt echt merken dat ze met hart en ziel bezig zijn in de winkel.
Vrijwilliger Erik verklapte ons een leuke actie: regelmatig kun je een tas vullen met spullen voor slechts 5 euro!  En mooi is dat ze lage prijzen hanteren, zodat juist mensen met minder inkomen hier heerlijk kunnen snuffelen voor kleine prijsjes.
Check hun facebookpagina zeker eens voor updates en andere nieuwtjes!

Stichting Kringloop Zederik bestond in juni 2023 al 8 jaar en is te vinden op Kortenhoevendijk 1A in Lexmond. Het assortiment van Kringloop Zederik bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed.
Een echt tweedehands-avontuur beleef je hier zeker!
Stichting Kringloop Zederik heeft een samenwerking met verschillende andere kringloopwinkels in Gorinchem, Vianen, Arkel, Leerdam en Ameide. 

Al met al waren we aangenaam verrast door deze gezellige kringloopwinkel en de vriendelijkheid van de vrijwilligers. Het was niet alleen een bijzondere plek om te snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook een bijzondere ontmoeting die ons zeker bij zal blijven! Dus als je zin hebt in een gezellige schattenjacht en een hartelijk welkom, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Stichting Kringloop Zederik in Lexmond. Veel plezier!

Voor een uitgebreide impressie van deze leuke kringloopwinkel zie de diavoorstelling hieronder!

Stichting Kringloop Zederik
Kortenhoevendijk 1A
4128 LZ Lexmond
Telefoon: 0347 345 062
Email: info@kringloopzederik.nl
Website: www.kringloopzederik.nl
Facebook: klik hier

 

Openingstijden:
Zaterdag: 12:00-16:00
Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00–17:00
Woensdag: 10:00–17:00
Donderdag: 10:00–17:00
Vrijdag: 10:00–17:00

 

Vind je deze blog leuk? Deel het dan gerust!

Ontdek hier meer leuke kringloopwinkels

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke Kroon
10 maanden geleden

Ongelooflijk wat een spullen daar zeg. Daar kan je wel een dag zoet brengen.
Mooie tip!!

Lilian Graff-Gardeniers
10 maanden geleden

Dat ziet er weer heel goed uit!!!!Krijg direct zin om daar te gaan snuffelen!!!!!πŸ˜€

Els
10 maanden geleden

Wat een leuke kringloop. Ik ga deze zeker opslaan als ik eens in de buurt ben. Dank voor het delen en de tip. Groet Els