BoscafΓ© de Busjop in Heythuysen

Gepubliceerd op 14 juli 2023 om 23:35

Onlangs begaven we ons weer op een van onze favoriete avonturen: een bezoek aan enkele kringloopwinkels. Dit keer was onze bestemming het mooie Leudal in Limburg. En om de dag op een gezellige manier af te sluiten, besloten we naar Boscafé De Busjop in Heythuysen te gaan. Hoewel we er al vaker waren geweest, was het voor ons de eerste keer dat we op het sfeervolle terras konden vertoeven. En wat een aangename verrassing was dat!

Ontdekking van Boscafé De Busjop
Boscafé De Busjop, gelegen aan de rand van het Leudal, heeft al sinds 1918 dienst gedaan als horecalocatie. Het is het ideale start- en eindpunt voor vele wandel- en fietsroutes in de omgeving.
Naast Boscafé de Busjop bevindt zich het grafveld Busjop, een prehistorische begraafplaats met grafheuvels uit de bronstijd en ijzertijd, die ongeveer 3000 jaar oud zijn.
Voor natuurliefhebbers biedt het bos rondom De Busjop ook volop mogelijkheden om te wandelen en te genieten van de prachtige omgeving.

Vermaak voor jong en oud
Bij Boscafé De Busjop zelf is er meer dan alleen heerlijk eten en drinken. Er is een klein vlinder- en insectenpad, een leuk kabouterbos en een speeltuintje. Bovendien kun je enkele dieren bewonderen in de nabijgelegen weide. Voor bezoekers die te paard komen, is er zelfs een paardenstalling beschikbaar. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en een fietsenstalling, zodat iedereen gemakkelijk kan komen en gaan. En goed nieuws voor hondenliefhebbers: ook jouw trouwe viervoeter is welkom bij De Busjop.

Sfeer en gastvrijheid
Het terras van Boscafé De Busjop is werkelijk sfeervol en gezellig. De vriendelijke en gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt. Maar ook binnen, in het café zelf, is het heerlijk vertoeven. Let vooral op de leuke details die het interieur een bijzondere uitstraling geven. En natuurlijk mag je het culinaire aspect niet missen. Het eten en drinken bij De Busjop is erg lekker. Een absolute aanrader is het 'nog eendje', een heerlijk blond biertje van de tap.

Ons avontuur in het Limburgse Leudal was er weer een om te koesteren. De combinatie van een bezoek aan enkele kringloopwinkels en de ontdekking van Boscafé De Busjop maakten deze dag bijzonder. Of je nu wilt genieten van een prachtige natuurwandeling, een gezellige middag met het gezin wilt doorbrengen of gewoon wilt ontspannen op het sfeervolle terras, De Busjop biedt voor ieder wat wils. De gastvrijheid, de ambiance en het heerlijke eten en drinken maken dit adresje in Heythuysen absoluut de moeite waard. Een ervaring om te herhalen en te delen met anderen.

Voor een volledige impressie kun je de diashow van alle foto's hieronder bekijken!

Neem zeker eens een kijkje op de site van Boscafé de Busjop, zelfs die is ontzettend leuk!
Website:
Heerlijk lunchen in Boscafé De Busjop | Heythuysen

Drie leuke kringloopwinkels in de buurt: De 2e kans in Heel en Kringloop Limburg in Horn
en Beej os in Baexem

Boscafé de Busjop
Tel:0475 491 139
Openingstijden;
zaterdag10:00–22:00
zondag 10:00–22:00
maandag10:00–17:00
dinsdag 10:00–17:00
woensdag10:00–19:00
donderdag10:00–19:00

vrijdag10:00–22:00

Ontdek HIER nog meer bijzondere plekken

Vind je deze blog leuk? Deel het dan gerust!

Reactie plaatsen

Reacties

Lilian
een jaar geleden

Wauw,wat hebben jullie dit mooi in elkaar gezet.Mijn complimenten!!!!!
En wat een knusse gelegenheid,de Busjop!!!!Wil ik beslist es naartoe!!!!

Bijzonder onderweg
een jaar geleden

Dankjewel! En zeker gaan, het is zo leuk!

Thea
11 maanden geleden

Hoihoi. We gaan dit opslaan hoor. We wonen niet eens zo ver uit de buurt maar kende het niet. Erg toch. Het ziet er leuk uit. Dankjewel voor de tip.
Vriendelijke groetjes van Thea en Frederik