E.A.R.T.H. mineralen

Gepubliceerd op 23 juni 2023 om 22:05

Ben je gek op mooie edelstenen, mineralen, wierook, boeddha's, pendels, klankschalen mooie sieraden, zoutlampen, leuke aparte kaarten, dromenvangers en veel meer? Dan is hier een leuke TIP voor je.

 

In Weert bevindt zich een opmerkelijke groothandel en winkel die gespecialiseerd is in EARTH mineralen. Deze unieke onderneming heeft een uitgebreide selectie van zeldzame en waardevolle mineralen die zowel verzamelaars als liefhebbers van kristallen en edelstenen aanspreken.

De groothandel en winkel, met een ruim en inspirerend assortiment, biedt een diversiteit aan EARTH mineralen die afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. Van prachtige stukken zoals kristallen en geoden tot meer verfijnde en geslepen edelstenen, er is voor elk wat wils.

Naast het aanbieden van EARTH mineralen voor verzamelaars en edelsteenkenners, is deze groothandel en winkel ook een plek waar andere artikelen verkocht worden zoals vele soorten wierook, kaartendeks, sieraden, boeken, dromenvangers en veel meer.
EARTH mineralen geeft ook diverse workshops. 

Wij zijn al meerder keren geweldige winkel geweest waar je ogen tekort komt.
Je kunt hier meer dan 10.000 artikelen vinden.
Je kunt uiteraard ook online iets bestellen. Maar we zouden zeker aanraden er live eens heen te gaan.

Ook voor goed advies, adviseren en het aanvoelen van de juiste steen word je heel prettig geholpen.

Omringd door al het moois en de heerlijke geuren zul je je vast geen moment vervelen.

Het is fijn om daar te zijn.


De groothandel en winkel in Weert heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron van hoogwaardige EARTH mineralen en als een plek waar zowel kenners als beginners kunnen genieten van de pracht en kracht van deze natuurlijke wonderen. Het is een must-visit bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in EARTH mineralen en de vele mogelijkheden die ze bieden.

Lees ook meer over Edelstenen

 

Dit is hun website: E.A.R.T.H. mineralen

Het adres is :
Moesdijk 12C
6004AX Weert

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke Kroon
10 maanden geleden

mooie tip. Zal um aan deze en gene doorgeven.

Evaline haase
4 maanden geleden

Hoi. Ik zoek een steen ronde is bruin hebben jullie die nog ik woon zelf in den haag.