Oosterse woondecoratie Nour keramiek

Gepubliceerd op 23 juni 2023 om 22:01

Ontdek de betoverende wereld van Oosterse woondecoratie bij Nour keramiek. Laat je inspireren door de prachtige en verfijnde ontwerpen die de Oosterse cultuur weerspiegelen alsook geweldig mooie keramieken stukken.

 


In het gezellige kustplaatsje Egmond aan Zee bevindt zich een unieke winkel die de harten van kunstliefhebbers en keramiekliefhebbers sneller doet kloppen: Nour keramiek.
Deze betoverende winkel is een ware artistieke schat, waar je kunt genieten van zowel prachtige Oosterse decoratie als keramiek dat zowel functioneel als decoratief is.

Wat Nour keramiek zo bijzonder maakt, is de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Elk stuk straalt vakmanschap uit. Of je nu op zoek bent naar een uniek servies voor dagelijks gebruik, een decoratief object voor je interieur of een persoonlijk cadeau, Nour keramiek heeft voor elk wat wils.

Het assortiment van Nour keramiek varieert van poefen, Oosterse, Arabische, Marokkaanse of oriëntaalse woondecoratie en keramiek tegels. Denk aan  de 1001 nacht sfeer Bij Nour keramiek. 

Nour keramiek is een verborgen juweeltje in Egmond aan Zee. Of je nu een kunstliefhebber bent, een keramiekliefhebber, van 1001 nacht houdt of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, een bezoek aan Nour keramiek is een betoverende ervaring die je niet wilt missen. 

 

Adres van Nour Keramiek.

Noorderstraat 2, 1931 EV Egmond aan Zee

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.