De helende kracht van de Solfeggio-frequenties

Gepubliceerd op 19 juli 2023 om 23:41

Muziek heeft een prachtige helende kracht. Een fascinerende benadering die de afgelopen jaren steeds meer aandacht heeft gekregen, is het gebruik van healing sounds, zoals de Solfeggio-frequenties. Deze muziek biedt niet alleen ontspanning, maar heeft ook het potentieel om spirituele ervaringen te versterken en helende transformatie te bevorderen. Ontdek de helende kracht die schuilgaat achter deze speciale frequenties.

Solfeggio-frequenties: Een Reis door Helende Trillingen
De Solfeggio-frequenties vormen een reeks helende trillingen met elk hun eigen specifieke effecten.
Deze Healing sounds bieden een breed scala aan helende mogelijkheden. Het verkennen van muziek in deze frequenties kan je ondersteunen bij innerlijke groei, heling en transformatie.
Lees meer over de Solfeggio frequenties en voel wat bij jou past. 

De betekenis achter UT, RE, MI, FA, SOL, en LA
Ontdek de betekenis achter de Solfeggio-frequenties. Oorspronkelijk bestaande uit zes tonen – ut (do), re, mi, fa, sol en la – werden later door Dr. Leonard G. Horowitz drie extra frequenties toegevoegd, waardoor de schaal nu negen helende tonen bevat. Elk van deze frequenties draagt unieke genezende krachten met zich mee, die zowel fysiek als mentaal welzijn kunnen bevorderen.

Ontdek alle negen Solfeggio-frequenties, inclusief de traditionele zes en de drie toevoegingen van Dr. Leonard G. Horowitz

  1. UT (DO) - 396 Hz (Bevrijden van schuld en angst)
  2. RE - 417 Hz (Situaties ongedaan maken en verandering vergemakkelijken)
  3. MI - 528 Hz (Transformatie en wonderen, DNA-herstel)
  4. FA - 639 Hz (Verbindingen en relaties)
  5. SOL - 741 Hz (Uiting en oplossingen)
  6. LA - 852 Hz (Intuïtie ontwaken)
  7. SI - 963 Hz (Goddelijk of spiritueel inzicht)
  8. VRIJ - 174 Hz (Veiligheid, veiligheid en basisbehoeften)
  9. Gouden Frequentie - 111 Hz (Spirituele verheffing)

174Hz: Loslaten van Pijn en Angst
De 174Hz-frequentie helpt bij het loslaten van pijn, spanning en angst. Door naar muziek in deze frequentie te luisteren, kun je jezelf bevrijden van negatieve emoties en een gevoel van veiligheid en zekerheid ervaren.

285Hz: Celregeneratie en Lichaamsherstel
De 285Hz-frequentie staat in verbinding met celregeneratie en het herstel van het lichaam. Wanneer je jezelf onderdompelt in muziek in deze frequentie, kan het helende trillingen naar je lichaam sturen, waardoor het genezingsproces wordt bevorderd.

396Hz: Opruimen van Negatieve Energie en Blokkades
Negatieve energie en blokkades kunnen ons belemmeren om volledig in onze kracht te staan. De 396Hz-frequentie helpt bij het opruimen van deze obstakels en bevordert diepgaande innerlijke transformatie. Luister naar muziek in deze frequentie om negativiteit los te laten en ruimte te maken voor positieve verandering.

417Hz: Loslaten van Negatieve Patronen en Vergeving
De 417Hz-frequentie is gericht op het versterken van positieve verandering en het loslaten van negatieve patronen. Het kan je helpen bij het doorbreken van belemmerende cycli en het bevorderen van vergeving, zowel naar anderen als naar jezelf toe.

528Hz: DNA-reparatie en Positieve Energie
Een van de meest bekende Solfeggio-frequenties is de 528Hz. Deze frequentie staat in verband met DNA-reparatie en het bevorderen van positieve energie. Luisteren naar muziek in 528Hz brengt kalmte, harmonie en heling, en versnelt het genezingsproces van lichaam en geest.

639Hz: Harmonie in Relaties en Verbinding
De 639Hz-frequentie stimuleert harmonieuze relaties en verbinding met anderen. Het bevordert empathie, communicatie en begrip. Door muziek in deze frequentie te ervaren, kun je betekenisvolle verbindingen opbouwen en harmonie in je relaties bevorderen.

741Hz: Uitdrukking van Emoties en Zelfexpressie
Emoties spelen een belangrijke rol in ons welzijn. De 741Hz-frequentie helpt bij het uiten van emoties en bevordert zelfexpressie. Het opent de weg naar emotionele bevrijding, bewustzijn en groei.

852Hz: Spirituele Verbondenheid en Intuïtie
De 852Hz-frequentie staat in verbinding met spirituele verbondenheid en het versterken van intuïtie. Het opent de deur naar hogere bewustzijnsniveaus en innerlijk weten. Luisteren naar muziek in deze frequentie brengt diepe spirituele resonantie.

963Hz: Eenheid met het Hogere Zelf en Spirituele Groei
De 963Hz-frequentie draagt de essentie van eenheid met het hogere zelf en spirituele groei. Het bevordert een diepere verbinding met onze ware natuur en het goddelijke. Ervaar muziek in deze frequentie om spirituele groei en transformatie te omarmen.


Ontdek de kracht van muziek en laat je meevoeren op een reis naar innerlijke harmonie en welzijn. 
Geniet van deze reis door de Solfeggio-frequenties en laat de helende klanken je leven verrijken.

Spreekt deze blog je aan? Deel het dan gerust!

Reactie plaatsen

Reacties

Lilian Graff-Gardeniers
een jaar geleden

Wauw,wat interessant en mooooi !!!!😍

Dorien
5 maanden geleden

Mooi blog! Ik ga meer eens in verdiepen. Heb zelf nog geen ervaring met Solfeggio-frequenties.