Kringloopwinkel ZusseSchuur

Gepubliceerd op 10 juni 2023 om 00:41

Op zoek naar een bijzondere kringloopwinkel? Ontdek waarom Zusseschuur in Zeeland een aanrader is.
Lees er alles over in onze blog!

Op kringloopavontuur
Ellis en ik hebben al jarenlang een grote passie voor kringlopen. Je kunt het bijna verslavend noemen. Met grote regelmaat trekken we er op onze vrije weekends op uit, en vrijwel altijd belanden we wel in een of meerdere kringloopwinkels. Het is gewoon té leuk! Je weet nooit wat je tegenkomt, het is altijd verrassend. Voor ons voelt het betreden van een kringloopwinkel iedere keer weer als het betreden van een wonderland vol verrassingen. Vaak hebben we ook leuke ontmoetingen en soms komen we onderweg ook bijzondere dingen tegen. In onze blogs zullen we een aantal leuke kringloopwinkels uitlichten die we kunnen aanraden. Er zijn zoveel kringloopwinkels in Nederland, maar sommige zijn gewoon echt de moeite waard om een bezoekje aan te brengen.

 

Zusseschuur in Zeeland (NB)

In het plaatsje Zeeland, Noord-Brabant zijn we al een aantal keer geweest, en daar bevindt zich een bijzonder leuke kringloopwinkel die gerund wordt door 3 zussen: Annette, Marjelle en Doriene.
De Zusseschuur is te vinden tussen prachtige weilanden. 
Wat meteen opvalt als je binnenloopt, is de vintage caravan die midden in de schuur bij de kassa te vinden is. Het grappige is dat de deur openstaat en daar allerlei leuke kinderspulletjes te vinden zijn. Voor een bezoek met kinderen is dit toch geweldig, om daar even in te spelen terwijl mama op zoek gaat naar mooie kringloopvondsten. 

Bij kringloop Zusseschuur kun je heerlijk rondneuzen, er is zoveel te ontdekken.
Er is moeite gedaan om alles zo sfeervol mogelijk in te richten, dit is voelbaar met passie gedaan. 
Je vind er vanalles: vintage, curiosa, servies, boeken, huishoudelijke spullen, speelgoed en veel en veel meer. Ga op onderzoek uit en ontdek het in deze leuke kringloopwinkel. 

Adres:  Graspeel 52, 5411 LD Zeeland

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag11:00–16:00
Zondag Gesloten

Facebook: Klik hier

 

Vind je deze blog leuk? Deel hem dan gerust!

Vind hier nog meer leuke kringloopwinkels!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.