Ommetjes en kabouterhuisjes

Gepubliceerd op 31 mei 2023 om 15:03

Verken de betoverende wereld van ommetjes en kabouterhuisjes, waarbij je wordt uitgenodigd om te genieten van wandelingen in de natuur en de speelse magie van kleine kabouterhuisjes te ontdekken


Sommige mensen maken geregeld een ommetje, anderen wat minder vaak. Toch is het leuk om te ontdekken wat er in je eigen nabije omgeving allemaal te ontdekken is onderweg. Wij wonen in de buurt van een bos en wandelen er regelmatig heen. Hier maken we dan een heerlijk ommetje. Het kan zo verwonderend mooi zijn. Bankjes op bijzondere plekjes. Ga er eens zitten, neem even de tijd en haal diep adem. Luister naar het ruisen van de bomen, het fluiten van de vogels, voel de zon op je huid of misschien ben je er wel net rond zonsondergang of zonsopkomst. Prachtig! Wij genieten in de lente en zomer van al het groen en de vele bloemen onderweg. Raak ze eens voorzichtig aan, kijk eens goed hoe mooi het is. Ruik de heerlijke geur en geniet!

In het bos bij ons in de buurt zijn er ook leuke kabouterhuisjes te vinden in de bomen. Voor kinderen is dit Kabouterpad super leuk om te volgen. Regelmatig vinden we daarin leuke stenen en uiteraard hebben we zelf ook wel eens stenen gemaakt en neergelegd. Het voelt als iets fijns en positiefs doen voor wie het lief is.

Het zijn de kleine dingen die het doen....de kleine ommetjes in het leven die het
bijzonder onderweg maken. β™‘

Diep in het woud van groen en pracht, Waar de bomen fluisteren in de nacht, Staan kleine kabouterhuisjes, zo fijn, Verscholen tussen het mos en de lijn.

De huisjes zijn klein, als uit een verhaal, Met deuren gemaakt van glimmend koraal, De ramen versierd met bloemen en blad, Een knusse schuilplaats, betoverend, zo plat.

Dus kom, laat ons dwalen in dit wonderland, Waar de kabouterhuisjes zo sprookjesachtig staan, Laat ons genieten van de magie in het bos, En voelen hoe de betovering ons omsluit, heel los.

Vind je deze blog leuk? Deel hem dan gerust!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.